slide-SKI

Huidverbetering met hi-impact

Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten voor een krachtige, doeltreffende werking. Extenso Skin Improvement producten verbeteren, herstellen en stimuleren de huid en vertragen de zichtbare tekenen van huidveroudering.

de producten

Cleansing brush

 Cleansing brush

Extenso Cleansing Brush Waterproof

Cleansing brush waterproof

alle huidtypen

De Extenso Cleansing Brush is een innovatieve waterproof gelaatsreiniger die uw dagelijkse gezichtsverzorging een nieuwe dimensie geeft. Door de roterende werking van de borstel worden dode huidcellen, vuil en talg op een milde, effectieve wijze verwijderd. Extenso Cleansing Brush bevat twee verschillende gelaatsborstels welke op verschillende standen toegepast kunnen worden, waardoor effectieve reiniging voor ieder huidtype mogelijk is. De Extenso Cleansing Brush is zeer gebruiks- vriendelijk, ergonomisch gevormd en compact.

 • Reinigt 6 keer beter dan reinigen met de hand
 • Verwijdert dode huidcellen, vuil en talg
 • Zorgt voor een frisse en schone huid
 • Stimuleert de microdoorbloeding
 • Verbetert de huidstructuur
 • Egaliseert de teint
 • Betere opname van huidverzorgingsproducten
Reinigen en herstellen

reinigen en herstellen

Extenso Anti bacterial cleanser

Anti bacterial cleanser

onzuivere, vette en acne huid

Deze vetvrije antibacteriële reinigingsmousse op basis van witte thee en tea tree, verrijkt met kalmerende bestanddelen, verwijdert op een efficiënte wijze vuil en vet en lost onzuiverheden op. Anti Bacterial Cleanser stimuleert wondgenezing, herstelt, kalmeert en werkt ontstekingremmend zonder de huid uit te drogen. Ongeparfumeerd en hypoallergeen. pH-waarde 4,88

Extenso PH Recover lotion

PH recover lotion

alle huidtypen

PH Recover Lotion op basis van fruitzuren, witte thee, hamamelis en provitamine B5 reguleert de zuurgraad en herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid. De lotion neutraliseert schadelijke stoffen in water. Het kalmeert en zuivert de huid en werkt ontstekingremmend en adstringerend. Ongeparfumeerd en hypoallergeen. pH-waarde 4,0

Dieptereiniging

dieptereiniging

akalic comedo lotion

alkalic comedo lotion

onzuivere, vette en acne huid

Deze alkalische lotion met een basische pH-waarde van 9,8 verweekt de huid op een intense, diepe en snelle manier. Comedonen en onzuiverheden kunnen hierdoor gemakkelijk professioneel worden verwijderd. Door toevoeging van eucalyptus werkt de lotion tevens antiseptisch, antibacterieel en huidhelend. pH-waarde 9,8.

Extenso Abrasive cleanser

abrasive deep cleanser

onzuivere, vette en acne huid

Abrasive Deep Cleanser is een mechanische peeling op basis van aluminiumoxide. De peeling is verrijkt met witte thee, hamamelis en kamille. Abrasive Deep Cleanser stimuleert de celstofwisseling, reinigt de huid grondig en verwijdert dode huidcellen. De huid wordt geëgaliseerd en huidvernieuwing gestimuleerd. Ongeparfumeerd en hypoallergeen. pH-waarde 5,0

Extenso Enzymatic Peeling

enzymatic peeling

alle huidtypen

Deze enzymatische peeling, op basis van de eiwitsplitsende enzymen papaïne en bromelaïne, is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van verschillende vormen van acnelittekens, hyper- keratosen, grove poriestructuur en een slecht doorbloede huid. Enzymatic Peeling verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celstof- wisseling en huidvernieuwing.

Maskers

maskers

Extenso Acne Care Mask

acne care mask

onzuivere, vette en acne huid

Dit vetvrije masker is rijk aan natuurlijke bestanddelen zoals witte thee, tea tree, kamille en kamfer. Acne Care Mask kalmeert de huid, stimuleert wond- genezing, werkt ontstekingremmend en hydraterend. Ongeparfumeerd en hypoallergeen. pH-waarde 5,0

Extenso Collagen hyaluron vlies

Collagen hyaluron vlies

alle huidtypen

Dit kant-en-klare vliesmasker, op basis van collageen en hyaluronzuur, herstelt de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid. De hoog- waardige hydraterende ingrediënten geven de huid een vocht boost en laten fijne rimpeltjes verdwijnen. De huid krijgt een stralende frisse teint.

Extenso Collagen Eye treatment

Collagen eye treatment

ooghuid

Dit unieke vliesmasker, op basis van proteïnen en sterk vochtbindende werkstoffen, is speciaal bestemd voor de tere huid rond de ogen. Collagen Eye Treatment herstelt, kalmeert en verzacht de tere huid rond de ogen. Door intense hydrata- tie worden fijne lijntjes en wallen vervaagd.

Actieve werkstoffen

actieve werkstoffen

Deze concentraten, verpakt in glazen ampullen, bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen ter onmiddellijke verbetering van diverse huidproblemen. De concentraten kunnen gebruikt worden als regelmatige kuurbehandeling, als aanvulling van de gezichtsverzorging of bij speciale belasting van de huid. Schud de ampul vóór gebruik en breek het open met een tissue. Breng het concentraat aan op een goed gereinigde huid.

Extenso Hydrovitin

Hydrovitin

alle huidtypen

Dit concentraat herstelt het vochtgehalte van de huid en hydrateert haar intensief. Plantaardige ingrediënten uit de johannesbroodboom geven de huid een vocht boost, verminderen de fijne lijntjes en geven de huid een gladde stralende uitstraling.

Extenso Purovin

Purovin

onzuivere-, vette- en acnehuid

Purovin bevat natuurlijke extracten als collageen, vitamine A, aloë vera en paardenkastanje. Deze actieve werkstoffen zorgen ervoor dat de onzuivere, vette en acne huid weer in balans gebracht wordt. Purovin werkt zuiverend, herstelt de huid, hydrateert en herstelt de beschadigde huid.

Extenso Renofruit

renofruit

alle huidtypen

Dit unieke fruitzurencomplex zorgt voor vernieuwing van de huid en aanmaak van nieuwe cellen en stimuleert de bloedcirculatie. Anti- oxidanten beschermen de huid en gaan vervroegde huidveroudering tegen. Renofruit is de ideale voorbereiding op fruitzuur behandelingen.

Extenso Optivin

optivin

ooghuid

Een speciaal werkstoffen complex voor behandeling van de tere huid rond de ogen. Hoogwaardige werkstoffen zorgen voor een snelle en zichtbare versteviging van de ooghuid. Optivin geeft direct een kalmerende werking bij een gevoelige, geïrriteerde, opgezwollen huid. Optivin is ook geschikt voor de meest gevoelige ogen.

Verzorgen en beschermen

verzorgen en beschermen

Extenso Skin acne fluid solution

acne fluid solution

onzuivere-, vette- en acnehuid

Deze ultralichte fluid op basis van witte thee, tea tree, vitamine-B, hamamelis, kamille en kastanje-olie helpt de acnehuid onder controle te houden. Acne Fluid Solution verzorgt en beschermt de huid, reguleert de talgproductie, werkt ontstekingremmend en genezend zonder de huid uit te drogen. De luchtige structuur zorgt ervoor dat Acne Fluid Solution snel door de huid wordt opgenomen, niet vet aanvoelt en een licht matterend effect geeft. Ongeparfumeerd en hypoallergeen. pH-waarde 4,5

Extenso Skin recover shield

skin recover shield

alle huidtypen

Deze crème helpt de beschadigde en intensief behandelde huid te herstellen en te beschermen. Skin Recover Shield, op basis van SPF 25, ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en beschermt haar tegen de negatieve invloeden van zonlicht. Met behulp van natuurlijke ingrediënten als aloë vera, witte thee en tea tree wordt de huid optimaal beschermd en hersteld. Ongeparfumeerd en hypoallergeen. pH-waarde 5,5

Glycolzuur

glycolzuur

Glycolzuur is een fruitzuur met een zeer fijne moleculaire structuur waardoor het diep in de huid doordringt. Een glycolzuurpeeling (chemische peeling) stimuleert de celdeling en de doorbloeding van de huid. De huid zal versneld afschilveren en de aanmaak van nieuwe cellen wordt bevorderd. De huid krijgt hierdoor een gladdere structuur en een frisse, stralende teint. Deze specialistische huidverbeterende behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door deskundige huidspecialisten.

Indicatie voor glycolzuur behandelingen:

 • Acne
 • Acnelittekens
 • Vervagen van rimpels
 • Hyperpigmentatie
Extenso Glycolid Acid 20%

glycolic acid 20%

Glycolic acid 20% is een chemische peeling op gelbasis die ervoor zorgt dat dode huidcellen loslaten waardoor de huidstructuur wordt verbeterd en huidvernieuwing wordt gestimuleerd.

Extenso Glycolid Acid 50%

glycolic acid 50%

Glycolic acid 50% is een chemische peeling op gelbasis die ervoor zorgt dat dode huidcellen loslaten waardoor de huidstructuur wordt verbeterd en huidvernieuwing wordt gestimuleerd.

Extenso Natriumcarbonate

natriumbicarbonate

Natriumbicarbonaat zorgt ervoor dat op de huid aangebrachte zuren geneutraliseerd worden. Hierdoor wordt de zuurgraad van de huid weer in balans gebracht.

Voor een optimaal resultaat zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Vermijd blootstelling aan zonlicht gedurende de behandelperiode. Bescherming van de huid met Extenso Skin Recover Shield is noodzakelijk.

Salon specials

salon specials

Deze professionele producten worden door uw deskundige huidspecialist gebruikt tijdens de behandeling in de salon om uw huidconditie te verbeteren.

Extenso Skin Activator

cell activator

alle huidtypen

Dit unieke, sterk activerende masker op basis van fruitzuren, witte thee, hamamelis en kamille stimuleert een sterke doorbloeding in de huid. Het activeert celvernieuwing, werkt regenererend, verbetert de teint, verhoogt de zuurstofopname en vergroot het opname vermogen van de huid.

Extenso Skin Activator

moulding mask

alle huidtypen

Moulding Mask is een modellerend gipsmasker met een verwarmende werking. Actieve werkstoffen, serums, concentraten en/of maskers die onder het gipsmasker worden aangebracht dringen diep in de huid door. Daarnaast heeft het Moulding Mask een sterk vochtregulerende werking, stimuleert het de door- bloeding en laat het fijne rimpeltjes vervagen.

Extenso Age Peel off mask

algae peel-off mask

alle huidtypen

Dit rubbermasker werkt sterk vochtregulerend, geeft een stralende teint en laat rimpeltjes vervagen. Waardevolle werkstoffen uit zee- en plantenextracten worden gecombi- neerd om een optimale verbetering voor alle huidtypes te bewerkstel- ligen. Het beste resultaat wordt bereikt door vooraf, een op de huid afgestemde ampul, capsule, olie of serum aan te brengen.

Extenso Massage candle white tea

massage candle white tea

alle huidtypen

Deze massagekaars verandert na het aansteken in een hoogwaardige natuurlijke massageolie. De massageolie bevat uitsluitend 100% ecologische gecertificeerde ingrediënten als sheabutter en witte tea extract. White Tea Massage Candle zorgt voor een optimale hydratatie, verhoogt de zuur- stofopname en werkt als antioxidant.

Extenso

witte thee

Extenso Skin Improvement bevat zeer hoogwaardige, actieve en natuurlijke ingrediënten die de huid doelgericht verbeteren. De basis voor Extenso Skin Improvement is “witte thee”. Witte thee zit boordevol gezonde flavonoïden die de huid beschermen tegen UV-straling en DNA-schade herstellen. Witte thee werkt ontstekingremmend en maakt slechte vrije radicalen die de huid beschadigen onschadelijk. Daarnaast zorgen polyfenolen in witte thee dat ongewenste enzymen die de elasticiteit van de huid aantasten onschadelijk gemaakt worden en huidveroudering vertraagd wordt.

doelgerichte behandelingen

Niemand kent uw huid beter dan uw huidspecialist. Met effectieve en doelgerichte Extenso Skin Improvement behandelingen wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd, de structuur van de huid verbeterd en kunnen huidproblemen effectief worden aangepakt.

Extenso Skin Improvement biedt doeltreffende behandelingen voor de:

 • Onzuivere en acne huid
 • Slecht doorbloede huid
 • Verminderende elasticiteit (huidverslapping)
 • Lijntjes en lichte rimpelvorming
 • Doffe huid
 • Kleine littekens
 • Onregelmatigheden en kleine littekens
Extenso Skin Improvement

Meer weten over Extenso Skin Improvement producten?