Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.extenso-skincare.nl/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.extenso-skincare.nl/wp-includes/plugin.php on line 600
WELLNESS - Extenso
head-wellness

Extenso wellness

De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness producten bevatten deze waardevolle elementen. Doelgerichte behandelingen met 100% natuurlijke thalasso producten, zeezouten en modderpakkingen revitaliseren de huid en stimuleren de huidfuncties.

de producten

Zeezouten

zeezouten

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen.

extenso algae bath salt

natural sea salts

Zeezout verkregen uit de Dode Zee. De hoge concentratie van mineralen als calcium, chroom, kalium, koper en natri-um in dit zeezout zorgen voor het regenereren, exfoliëren, verzorgen en beschermen van de huid. Zeezout stimuleert de doorbloeding en celstofwisseling en zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen.

Een behandeling met zeezout egaliseert de huid en verbetert de vochthuishouding. Dode huidcellen, schilfers en op de huid aanwezige bacteriën worden verwijderd. Een sterke concentratie zeezout in bad verlicht klachten bij aandoeningen als eczeem, psoriasis, acne, oedeem, reuma, spier- en gewrichtspijn en chronische ontstekingen.

Toepassing
scrubben, baden, voetenbad, sauna

Algen

algen

Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestanddelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. Algen zijn bijzonder rijk aan vitamines, proteïnes, sporenelementen en mineralen zoals jodium, ijzer, koper, chroom en kobalt. Al deze mineralen en vitamines zijn essentieel voor onze gezondheid en komen in geconcentreerde vorm voor in algen. Algen werken sterk ontgiftend, vochtafdrijvend en zijn goed te gebruiken bij o.a. spierklachten, huidproblemen en ondersteuning bij afslanken.

extenso-algae-powder

Algae powder

Deze intensieve algenpoeder werkt ontgiftend, revitaliserend en mineraliserend. Het verstevigt het weefsel, heeft een positieve werking op aandoeningen als reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen aan de luchtwegen. Tevens biedt het Algae Powder een goede ondersteuning bij afslanken. Algae Powder dient vermengd te worden met een grote hoeveelheid lauw/warm water.

Ingrediënten

algae

extenso algae extract gel

algae extract gel

Een intensieve algengel voor het gehele lichaam. Het stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Toepasbaar voor pakkingen, bodywrapping, massage, als voorbehandeling op baden en pakkingen en in combinatie met spiercontraherende apparatuur. Kortom een multifunctioneel product.

Ingrediënten

aqua, glycerin, algae, tea, carbomer, parfum, propylene glycol, chloroacetamide, benzyl alcohol, methylchloro-isothiazolinone, methylisothiazolinone, ci42051, ci19140, ci28440, ci20285, limonene, hexyl cinnamal, linalool, citral

Leem

leem

Er bestaat een grote diversiteit aan geneeskrachtige leemsoorten. Deze leemsoorten worden in de volksmond ook wel klei of mineraalrijke aarde genoemd. De werking van deze kleisoorten is in veel opzichten gelijk. Klei bevat zeer veel mineralen, werkt sterk absorberend, genezend, zuiverend en regenererend. Het stimuleert de celstofwisseling, voert voedingsstoffen aan
en voert schadelijke afvalstoffen af.

extenso white clay powder

white clay powder

Een geneeskrachtige witte klei met een sterk zuiverend en genezend effect. Het verbetert de doorbloeding van de huid en werkt tevens regenererend en afvoerend. Effectief inzetbaar bij uitwendige huidverzorging zoals het vertragen van de gevolgen van het ouder worden, bij onzuiverheden en ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten. Witte klei is speciaal geschikt voor de gevoelige, geïrriteerde en onzuivere huid. Witte klei wordt vermengd met een gelijke hoeveelheid water dat zo zuiver mogelijk dient te zijn. Daaraan kunnen aromatische oliën of hydrolaten worden toegevoegd.

Ingrediënten

white clay

extenso green clay powder

green clay powder

Een geneeskrachtige en energierijke groene klei die voor vele doeleinden geschikt is. Groene klei heeft een sterk reinigend, zuiverend en genezend effect. Het werkt herstellend én stimuleert celvernieuwing. Groene klei absorbeert op de huid aanwezige gifstoffen, verwijdert dode huidcellen, verstevigt de huid en stimuleert de genezing van huidirritaties. Zeer geschikt voor plaatselijke ontstekingen en onderhuidse bloeduitstortingen. Helpt het huidweefsel herstellen en is bijzonder effectief bij afslankkuren vanwege de verstevigende werking. Groene klei wordt vermengd met een gelijke hoeveelheid water dat zo zuiver mogelijk dient te zijn. Daaraan kunnen aromatische oliën of hydrolaten worden toegevoegd.

Ingrediënten

montmorillonite

extenso chocolate powder

chocolate powder

Extenso Chocolate Powder is 100% pure cacao-poeder. Cacao behandelingen zijn heerlijk en weldadig voor lichaam en geest. Het bevat vele werkzame stoffen als mineralen, eiwitten, theobromine en antioxidanten die een positieve invloed hebben op de huid. De bijzondere en krachtige eigenschappen van cacao stimuleren een goede gezondheid en bieden ontspanning voor lichaam en geest.

Ingrediënten

cacao

extenso karwendel powder

karwendel powder

Karwendel poeder wordt gewonnen in het Oostenrijkse Karwendelgebergte. Dit leisteen gebergte is opgebouwd uit fossielen (zeedieren en planten) uit de oertijd. Het leisteen bevat tevens olie en mineralen waaronder een hoog percentage organisch gebonden zwavel. Zwavel remt de groei van bacteriën en schimmels en heeft een positieve werking op diverse huidaandoeningen, zoals eczeem, acne en psoriasis.

Ingrediënten

100% ™lschieffer

extenso fango powder

fango powder

Fango poeder is afkomstig uit lava (vulkanische modder). Het gebruik van Fango is in de medische wereld al eeuwenoud en wordt aanbevolen bij reumatische klachten, jicht en chronische ontstekingen. Fango heeft een hoge warmtecapaciteit en een laag warmtegeleidingsvermogen. Fango is opgebouwd uit vele mineralen. Het werkt sterk reinigend, stimuleert de celstofwisseling en doorbloeding van de huid en houdt warmte in de huid vast.

Ingrediënten

vulkanit

Toepassingen

Toepassingen Extenso powders

Extenso Powders dienen vermengd te worden met warm water en kunnen toegepast worden als masker, (deel-)pakking of bodywrap.

extenso wellness

Meer weten over Extenso Wellness producten?