Extenso wellness

De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness producten bevatten deze waardevolle elementen.

de producten

Zeezouten

zeezouten

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen.

extenso algae bath salt

natural sea salts

Zeezout verkregen uit de Dode Zee. De hoge concentratie van mineralen zoals calcium, chroom, kalium, koper en natrium in dit zeezout beschermen, verzorgen en bevorderen het herstellend vermogen van de huid. Zeezout bevordert tevens de doorbloeding en celstofwisseling en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen.

Ingrediënten

Maris sal

Algen

algen

Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestanddelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. Algen zijn bijzonder rijk aan vitamines, proteïnes, sporenelementen en mineralen zoals jodium, ijzer, koper, chroom en kobalt. Al deze mineralen en vitamines zijn essentieel voor onze gezondheid en komen in geconcentreerde vorm voor in algen.

extenso-algae-powder

Algae powder

Algenpoeder is rijk aan vitaminen, mineralen en sporenelementen. Algae Powder bevordert de afvoer van afvalstoffen, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, verstevigt het weefsel en heeft een ondersteunende werking bij afslanken. Tevens bevorderen algen een goede vochtbalans van de huid.

Ingrediënten

Ascophyllum Nodosum Kelp Powder

extenso algae extract gel

algae extract gel

Deze gel op basis van algenextract bevordert de afvoer van afvalstoffen, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, verstevigt het weefsel en heeft een ondersteunende werking bij afslanken. Algae Extract Gel bevordert tevens de doorbloeding en celstofwisseling van de huid.

Ingrediënten

aqua, glycerin, triethanolamine, carbomer, parfum, fucus vesiculosus extract, propylene glycol, black, ci 19140, ci 17200, ci 14700, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, potassium sorbate, ci 42051, sodium benzoate

Leem

leem

Er bestaat een grote diversiteit aan geneeskrachtige leemsoorten. Deze leemsoorten worden in de volksmond ook wel klei of mineraalrijke aarde genoemd. De werking van deze kleisoorten is in veel opzichten gelijk. Klei bevat zeer veel mineralen, werkt sterk zuiverend. Het bevordert de celstofwisseling, voert voedingsstoffen aan en voert schadelijke afvalstoffen af.

extenso white clay powder

white clay powder

Deze mineraalrijke witte klei zuivert de huid, bevordert de afvoer van afvalstoffen en ondersteunt een uitgebalanceerde talgproductie. White Clay Powder bevordert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Ingrediënten

Illite

extenso green clay powder

green clay powder

Deze sterk absorberende klei verwijdert op effectieve wijze vet, vuil en onzuiverheden. Green Clay Powder bevordert de doorbloeding en de celstofwisseling en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Tevens biedt Green Clay Powder ondersteuning voor soepele spieren en gewrichten.

Ingrediënten

montmorillonite

extenso chocolate powder

chocolate powder

Chocolate Powder is 100% pure cacaopoeder. Cacao behandelingen zijn heerlijk en weldadig voor lichaam en geest.

Ingrediënten

Theobroma cacao Powder

extenso karwendel powder

karwendel powder

Dit natuurlijke poeder, afkomstig uit het Karwendel gebergte uit Oostenrijk, bevat vele mineralen die de gezondheid van huid, haren en nagels bevorderen. Karwendel ondersteunt tevens het herstellend vermogen van de huid.

Ingrediënten

100% ™lschieffer

extenso fango powder

fango powder

Dit natuurlijke poeder is afkomstig uit lava (vulkanische modder). Het bevat vele mineralen die de huid reinigen, de celstofwisseling en doorbloeding bevorderen en het herstellend vermogen van de huid ondersteunen. Door de hoge warmtecapaciteit en een laag warmtegeleidingsvermogen heeft Fango een zeer positieve werking op de gewrichtsfuncties.

Ingrediënten

vulkanit

extenso wellness